Utvecklare med inriktning på WordPress

Vill du ha hjälp?

Bra digital marknadsföring ger bevisat mätbar och hög avkastning. Fyll i formuläret så hör vi av oss inom 48 timmar och berättar hur.

  Jag vill ha hjälp med

  Eller ring oss på 020-10 00 08

  Brath letar en utvecklare som kan ta huvudansvar för vår satsning på WordPress. Du vet förstås vad det innebär, Php, MySQL och mycket front end-arbete. Vi letar både i Stockholm och i Örnsköldsvik.

  Brath kommer med start de nästa 12 månaderna göra en satsning på WordPress. Vi har redan idag relativt stor erfarenhet av att jobba med plattformen men ska komma igång med ett större projekt som förväntas växa i många år framåt. Vi vill gärna prata med dig som kan WordPress sedan tidigare (eller bemästrar något annat CMS och vill byta).

  Varför du vill jobba på Brath?

  Brath är ett Norrländskt företag, även om vi också finns på plats på Kungsgatan i Stockholm. Vi tror gärna att det betyder en lite annan miljö, lite mer norrländskt sansad kanske. Vi bryr oss dessutom om vår personal och du har säkert redan tidigare hört talas om byrån med 6 timmars arbetsdagar. Det är vi.

  De kortare dagarna är inte anledningen att du ska söka, det är bara ett symptom på att vi faktiskt bryr oss om våra medarbetare på riktigt.

  Vad är jobbet?

  Vi ska göra en större satsning byggt på WordPress, det handlar om många stora och små installationer som behöver allt från teman till nya plugins. Som utvecklare förväntas du ta helhetsansvar för allt från att bygga dessa till att se till att driften fungerar. Du ska förstås inte springa i serverhallar och rota men se till att någon annan, på något annat företag,  gör det.

  Du kommer arbeta när vår senior-utvecklare Henrik som ansvarar för i princip allt i utvecklingsform på Brath. Vi ser gärna att du finns i Örnsköldsvik men Stockholm fungerar också bra.

  Låter det intressant?

  Om det låter som att det skulle vara något för dig så skicka CV och personligt brev till job@brath.se så återkommer vi.

  Andra lediga jobb på Brath hittar du här, där kan du också läsa om vår rekryteringsprocess. Det är nog intressant för vi har lagt mycket energi på att göra det rätt och förhoppningsvis gör det livet för dig som vill söka lite lättare också.