Blogg & Insikter

Press och kundportal – två nya sidor på Brath.se

Ny funktion för våra kunder på plats på Brath.se, kundportalen gör våra rapporter överskådligare.

Solen skiner i Övik idag och har så gjort ett tag. Om det ser likadant ut i Stockholm, Kalmar eller Bollnäs har jag ingen aning. Det betyder inte att vi är sysslolösa på Brath utan vi har faktiskt kommit till skott med lansering av vår (relativt efterfrågade) kundportal. Det finns en ganska stor sannolikhet att du som är kund hos oss redan fått testa portalen. Vi tar förstås mer än gärna fortfarande feedback, det är viktigt att rapporteringen fungerar på ett sätt som är bra för dig.

Vi har också satt ihop en liten pressklipps-sida på sajten. För dig som är intresserad av mer läsning om oss kan det vara en bra start. Det är långt från alla artiklar som skrivits om oss (vi fick tusentals omnämnande internationellt i och med att våra sex timmars arbetsdagar spred sig). Du hittar åtminstone ett antal som vi valt ut som handlar om diverse olika saker vi varit med om eller gjort.

Slutligen håller vi också på och filmar nya avsnitt av Dagens Sökfråga. Formatet kommer bli lite annorlunda och vi är säkra på att det blir till det bättre (bland annat slipper vi Magnus i rutan och det är ju positivt). Vi hoppas ni blir glada åt våra nya klipp när vi lanserar dem om ett tag.

Magnus Bråth

VD

Magnus är en av världens mest välrenommerade SEO-specialister och arbetar främst med strategi och ledning på Brath AB.

Magnus Bråths profilsida

15 juli, 2016

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *