Blogg & Insikter

Skribent i Örnsköldsvik

Vi söker nu skribent för vikariat under 6 månader på vår produktionsavdelning. En av våra medarbetare på produktionsavdelningen i Örnsköldsvik går på pappaledighet och vi vill då ha en vikarie på plats.

Du som älskar att skriva och gör det i högt tempo men som kanske inte hittat precis rätt jobb än, ett vikariat på Braths Öviks-kontor kan vara perfekt.

Jobbet

Att arbeta som skribent hos oss innebär att du snabbt ska samla på dig fakta om ett specifikt ämne och skriva en bra artikel för att sedan publicera den, sätta enklare layout och sedan gå vidare till nästa ämne. Vi producerar idag en stor mängd artiklar på varierande platser och med väldigt olika ämnen, allt detta i mycket högt tempo.

Vi ser vikariatet som första steget i en karriär inom text, publicering eller marknadsföring. Vi letar därför efter dig som tycker om att ta i och jobba hårt för att nå resultat under tidspress och som är riktigt vass på svenska språket i skriven form.

Att arbeta hos oss

Att vi har sex timmars arbetsdag är något vi blivit kända för men vi är också kända inom vår bransch för den höga nivå på leverans vi håller. Vi strävar alltid efter att bli skickligare på alla områden och produktionsavdelningen är inget undantag. Vi arbetar kortare dagar men vi arbetar fokuserat och målinriktat för att vara den bästa byrån i landet.

Om dig

Vi tror att du kommit från gymnasie- eller högskoleutbildning nyligen och att du presterat bra där. Vi tror också att du vill starta din karriär med ett jobb som antingen leder till något mer eller är en riktigt bra merit att ha i CV:t. Vi tror också att du är lätt att ha att göra med, någon som passar in i teamet och är beredd att lära dig nya saker. Vi har ett team som trivs bra tillsammans och som tycker om varandra, du behöver passa in i det teamet för att trivas på jobbet och därför prioriterar vi personliga egenskaper klart högre än meriter för det här jobbet.

Ansökan

Skicka CV och personligt brev till job@brath.se. Om du går vidare i rekryteringen kommer du att få göra ett skrivprov och en eller flera intervjuer. I vissa fall använder vi oss också av ett webbtest vilket du bör vara beredd att genomföra.

Kom också ihåg att vi får väldigt många ansökningar när vi går ut med en tjänst varför det kan ta ett tag innan du får svar. Det innebär också att ansökningar som inte följer mönstret som beskrivs i stycket innan inte kommer att gås igenom.

Magnus Bråth

VD

Magnus är en av världens mest välrenommerade SEO-specialister och arbetar främst med strategi och ledning på Brath AB.

Magnus Bråths profilsida

8 kommentarer

  Hej.
  Två frågor:
  Är vikariatet på heltid?
  Stationerad i Örnsköldsvik enbart, eller ambulerande?

  Svara

  Hej Åsa,

  Vikariatet är heltid men på vårt sätt, alltså 6 timmar per dag.

  Vi behöver ha folk på plats i Örnsköldsvik.

  Svara

  Handlar det om att förmedla nyhetsrapporteringar från diverse medier..?

  Svara

  Nej, det skulle jag inte vilja påstå även om det är vettigt att ta in information från diverse medier.

  Svara

  Hej.
  När går ansökningstiden ut?

  Svara

  Så snart vi hittat rätt kandidat, vi har ännu inte börjat gå igenom så du har lite tid på dig.

  Svara

  Hej!

  Tiden kanske är ute för att ansöka om detta jobb så mest nyfiken på om ni tillsatt tjänsten.

  /S

  Svara

  Hej Staffan, vi har precis hittat en person men det är alltid intressant med fler och vi rekryterar löpande så skicka in CV och personligt brev om du är intresserad.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *