Vi söker en specialist på annonsering i sociala medier

Nu söker vi en Social Media Specialist med placering på vårt fina kontor i centrala Stockholm.
Som specialist på Brath kommer du ta plats i ett av Sveriges starkaste och snabbast växande Paid Media-team där kundnytta, utveckling och resultat står i centrum. SEM och Paid Social är det som växer snabbast hos oss just nu och därför måste vi alltid försäkra oss om att ha riktigt skickliga medarbetare. Vi har gjort bedömningen att det är resultatet av vårt arbete som ger oss våra intäkter, ju bättre vi levererar, desto bättre går vårt företag. Om du är intresserad av att arbeta i en sådan miljö vill vi gärna prata mer med dig.

Vad vi ger dig

Här får du möjlighet att arbeta på en dynamisk (på riktigt, inte som i andra annonser) arbetsplats och du får vara med och bygga upp vårt Paid Social-erbjudande i våra trevliga lokaler på Kungsgatan 17. Vi har ett starkt fokus på utveckling och utbildning av våra medarbetare och förväntar oss att du som person drivs av att utvecklas.

Vad vi tror om dig

För den här rollen förväntar vi oss att du har några års erfarenhet av digital marknadsföring och att du behärskar de plattformar och verktyg som krävs för annonsering via sociala medier fullt ut.
Du har ett intresse av att följa och ta del av de trender, nyheter, förändringar och annan utveckling som sker inom området.

Utöver det ser vi gärna att du:

  • Har ett starkt intresse för onlinemarknadsföring.
  • Brinner för konverteringsoptimering.
  • Älskar Google Analytics.
  • Hanterar Excel.
  • Klarar av kombinationen att vara både kreativ och strukturerad.
  • Är resultatdriven och gillar siffror.
  • Vill utvecklas och utveckla.
  • Är språkligt vass på svenska och engelska. Kunskap i finska, tyska eller andra nordiska språk ett stort plus.

Tjänsten är på heltid med tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Välkommen med din ansökan till job@brath.se.
Urval och intervjuer sker löpande. Om du har frågor om tjänsten kontakta Thommy Ottinger, Head of Paid Media, på thommy.ottinger@brath.se, och läs gärna mer om hur vår rekryteringsprocess går till på vår sajt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *