Blogg & Insikter

Vi vill ha lokal konst hos oss

Brath är en Ångermanländsk byrå, det är något som genomsyrar vår verksamhet. Det tar sig uttryck på många sätt, ett är att vi vill att våra lokaler ska kännas lokala. Därför letar vi lovande konstnärer från Ångermanland.

Linda Lundin - konstnär från Örnskölsdvik

Vi är en fem år gammal byrå, det är ungt även inom sökmotoroptimering. Det är en av anledningarna att vi främst valt att satsa på lovande konstnärer, snarare än dem som redan är välkända. Vi har också valt att satsa uteslutande på konst från Ångermanland trots att vi finns både i Göteborg och Stockholm också. Det är här företaget har sina rötter och mycket av den kultur som finns på företaget kan nog beskrivas som Ångermanländsk, även om det är lite svårt att sätta fingret på.

Pernilla Tjärnström - skalbagge i trä

Om du har tips på någon konstnär eller blivande konstnär i Örnsköldsvik eller övriga Ångermanland så tipsa oss gärna på konst@brath.se.

Helena Emanuelsson

Om du är intresserad av vår lilla samling och de konstnärer vi redan idag fångat upp kan du läsa mer och se bilder på vår sida om konst i Ångermanland.

Magnus Bråth

Marknadschef & Grundare

Magnus är en av världens främsta sökmotorspecialister och arbetar främst med strategi och ledning på Brath AB. Läs mer om Magnus Bråth.

Magnus Bråths profilsida

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *