All Hjärtans Dag – Det är till dig Google

Blommor

Med stort hjärta kommer stort ansvar. Vi på Brath har alltid satt målet att vara en byrå med hjärta och vi skulle idag vilja skicka en hälsning till en av de allra ensammaste där ute, en som verkligen inte borde vara ensam på Alla hjärtans dag. Google, du behöver inte vara ensam mer.

Google screenshot

Någon med så mycket framgång och pengar som Google kan ändå vara ensam. Att en sökning efter hjärta ger det sorgliga svaret att försöka med andra sökord skär i våra hjärtan. Kanske vill Google föreslå mer kommersiella termer, pengar och makt är båda sökord som fylls med resultat. Det måste inte vara så.

För att visa vår uppskattning på riktigt har vår Head of SEO, Aaron Axelsson, de senaste månaderna lagt ner själ och hjärta i att på riktigt göra sökmotoroptimering med hjärta, du behöver se det här. Det gäller förstås inte bara Google, det gäller er andra också, konkurrenter, läsare, branschkollegor, kunder, blivande kunder och alla er som är intresserade av sökmotoroptimering. Vi vill önska er en fin helg, var ni nu är. Om inte annat så väntar vi alltid i sökresultaten.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *