Blogg & Insikter

Årets bästa konferens för E-handlare

Det är dags att registrera sig för årets bästa konferens för E-handlare, i alla fall är den det enligt oss. Det handlar om E-handelsdagarna i Sundsvall.

Den har kallats E-handlarnas egen firmafest, det bjuds på gratis skjuts från Stockholm och det är konferensen där alla får chansen att lufta sina åsikter. Vi på Brath gillar E-handelsdagarna bättre än någon annan sammankomst för E-handel och det är inte bara för att det är närmast och att vår egen Magnus är ständigt efterfrågad som talare. Katrin Lundgren på Kodmyran som arrangerar har lyckats skapa en riktigt gemytlig konferens som har en öppenhet som saknas på de flesta andra ställen. Här kan man se konkurrenter hjälpa varandra med sökmotoroptimering och branschkollegor ge användbara tips på hur du lättast ökar din konvertering.

Vi gillar verkligen E-handelsdagarna i Sundsvall

Om du inte besökt E-handelsdagarna i Sundsvall ska du ta chansen, naturligtvis vill vi också träffa gamla vänner för vi är som alltid på plats 10-11 september.

Uppdatering: Tyvärr var det här sista upplagan av E-handelsdagarna i Sundsvall. Katrin som skapat och drivit konferensen gjorde ett hästjobb och det var i mina ögon Sveriges allra trevligaste konferens för E-handlare. Med lite tur kanske den återuppstår någon gång.

Magnus Bråth

VD

Magnus är en av världens mest välrenommerade SEO-specialister och arbetar främst med strategi och ledning på Brath AB.

Magnus Bråths profilsida

3 juni, 2014