Blogg & Insikter

Nya rekord varje månad

Brath är ett ungt företag som växer så det knakar, det är nog det som är det allra bästa med att vara företagare. När de första hindren överkommits och innan det har blivit vardag. Nu slår vi rekord varenda månad och det är inte mycket som slår det.

Jag tänker inte sticka under stolen med att jag älskar att driva företag. Jag gör det jag älskar. Just nu är det extra bra däremot för det känns verkligen att vi går framåt. Vi blir bättre och snabbare varje dag, vi vill vara både bäst och snabbast så det fokuseras en hel del på det, vår produktionsavdelning utvecklas enormt snabbt och jag upplever att vi redan sedan länge lämnat våra konkurrenter långt bakom oss när det gäller kvalitet.

Dessutom går försäljningen i ett rasande tempo, vi säljer dubbelt så mycket nu som vi gjorde för några månader sedan och även här slår vi rekord varje månad. Jag har svårt att tro att vi inte är minst dubbelt så stora nästa år. Det är så galet roligt, vi tillhandahåller en tjänst som är efterfrågad, flera kunder har hört av sig och berättat att de är stolta (!) över att vara kunder och när jag tittar på den försäljningsökning en del kunder fått behöver jag nästan sitta ner innan. Det går så fort framåt.

Det är det här som är anledning att driva ett företag. Åtminstone för mig.

Aaron Axelsson

Head of SEO / Vice VD

Aaron jobbar som Head of SEO på Brath sedan 2014 och ansvarar för kvaliteten på våra SEO-tjänster

Aaron Axelssons profilsida