Verktyg för lokala sökningar

Verktyget låter dig se sökresultat så som de ser ut på en specifik plats i Sverige eller världen, i ett specifikt lands version av Google och med vilken språkinställning du vill.

För att verktyget ska fungera på bästa sätt vill vi att du öppnar den här sidan i ett inkognitofönster (annars kommer din personliga historik påverka resultatet).

Sökord Plats/Location Domän Språk

  Fyll sedan i det fönstret i de parametrar, vilken sökmotor, vilken plats, vilket språk och vilket sökord eller sökfras du vill se. Verktyget kommer att öppna en flik med det aktuella sökresultatet.

  För att göra en ny sökning behöver du gå tillbaka till verktyget, du kan inte söka igen i det öppnade sökresultatet och behålla platsen.

  Tänk på

  Google ändrar sin funktion ofta, upp till två gånger per dag talas det om. Vi kan därför inte garantera att sökresultatet ser ut exakt som det du får visat. Tänk också på att den som söker lokalt på orten du undersöker ofta kan ha egna personliga preferenser enligt Google och därmed få ett annat resultat.

  Några exempel på lokala sökresultat

  Lokalt sökresultat från Göteborg Lokalt Sökresultat från Karlstad Lokalt sökresultat från Örnsköldsvik Lokalt sökresultat från Stockholm