Blogg & Insikter

Ehandel och SEO

Ehandel och SEO går hand i hand, jag skulle till och med vilja sticka ut hakan och säga att du i princip inte kan syssla med Ehandel utan att också göra SEO.

Att välja en bra grund för din webshop kommer göra hela skillnaden dessutom, det är nästan omöjligt att i efterhand komma in som konsult och försöka rädda situationen. En väl byggd sajt har alla möjligheter i världen medan en dålig lösning är just bara dålig.

Välj rätt plattform!

Det är därför extremt viktigt att du väljer rätt plattform när du börjar med ehandel, det finns fortfarande idag en hel del leverantörer som inte lever upp till de grundläggande krav man kan ställa på en ehandelslösning. Sätt dig in i vad som krävs för att din webshop ska kunna ta positioner och kräv det av din leverantör. Om du inte själv har tid att sätta dig in i frågan så finns det dessutom gott om sökmotorkonsulter som kan hjälpa dig kravställa.

Magnus Bråth

Marknadschef & Grundare

Magnus är en av världens främsta sökmotorspecialister och arbetar främst med strategi och ledning på Brath AB. Läs mer om Magnus Bråth.

Magnus Bråths profilsida