Brath söker senior säljare i Stockholm

Vill du ha hjälp?

Bra digital marknadsföring ger bevisat mätbar och hög avkastning. Fyll i formuläret så hör vi av oss inom 48 timmar och berättar hur.

  Kontakta mig via

  Jag vill ha hjälp med

  Eller ring oss på 020-10 00 08

  Vi vill hitta säljaren vi kan bygga ett team runt. Om du är den som kan vara den solida kärna vi kan starta upp vårt säljteam med vill vi ha kontakt med dig. Brath har sedan starten 2013 haft bra tillväxt och nu är det dags att sätta ännu mer fart. Därför behöver vi en kunnig och erfaren säljare som start.

  Vår försäljning har alltid varit baserad på det förtroende våra kunder har för oss. Via rekommendationer och egna kanaler har vi alltid sålt bra. Förhoppningen är att vi ska kunna nå ut med våra spjutspets-produkter utanför kretsarna som redan känner till oss. Vi hoppas att du är den som kan sätta igång det arbetet.

  Till att börja med kommer du tillsammans med vår partneransvariga rapportera direkt till VD och sköta all uppsökande försäljning, exakt hur det ska gå till vill vi att du är med och utformar.

  Personliga egenskaper

  • Självgående och målinriktad
  • Professionell lagspelare
  • Långsiktig

  Erfarenhet

  • Ett antal års erfarenhet av försäljning B2B och IT, gärna digital media
  • Gärna grundläggande kunskap om onlinemarknadsföring

  Vi erbjuder fast lön plus provision.

  Skicka CV och personligt brev till job@brath.se, ange Senior Säljare som ämne. Mer om vår rekryteringsprocess och andra lediga jobb här…