Blogg & Insikter

Brath söker SEO eller SEM-specialist i Stockholm

Vi växer ständigt och vill därför anställa ytterligare SEM och SEO-specialister. Just nu rekryterar vi i Stockholm och vi vill mer än gärna prata med dig om du är vass på någon av dessa.

Brath är inte som andra byråer, det är inte lika mycket jagande. Våra specialister kan istället för att producera presentation efter presentation i stor utsträckning fokusera på att göra ett riktigt bra jobb. Det är därför vi har några av branschens allra vassaste specialister, både inom SEM och SEO. Kanske passar du in?

Om du kan hantera antingen Adwords eller sökmotoroptimering på ett bra sätt och antingen är den som är vassast på byrån där du jobbar idag eller på allvar vill förbättra dig inom ditt arbete, då vill vi prata med dig.

Vi har precis skaffat nya lokaler på Kungsgatan i Stockholm och där finns det platser som gapar tomma mellan 09.00 och 16.00, övriga tider gapar alla tomma förstås.

Vi sätter en ära i att alltid leverera det som är bäst för kunden, snarare än det som är bäst för oss. Vi har byggt upp byrån till vad det är idag med hjälp av vår integritet. Därför är det viktigt för oss att du är likadan, fast and loose är inget som fungerar hos oss. Att leverera en utomordentlig tjänst, varje gång, är drivkraften.

Vår anställningsprocess är lite omständig, vi är medvetna om detta, men målsättningen är att vi ska vara säkra, både du och vi, på att vi passar ihop. Därför är det intervju i två olika steg, onlinetest med mera, du kan läsa mer om själva förfarandet här och det är ganska smart att göra det. Förmodligen uppskattar du att vi är så pass noga som vi är i vår rekrytering.

Låter det som något för dig, skicka CV och personligt brev (i PDF-format) till job@brath.se.

 

Magnus Bråth

VD

Magnus är en av världens mest välrenommerade SEO-specialister och arbetar främst med strategi och ledning på Brath AB.

Magnus Bråths profilsida

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *