Blogg & Insikter

Vi vill anställa dig som vill växa

Brath är i ständigt behov av nya skickliga medarbetare. Vi anställer både i Stockholm och Örnsköldsvik löpande under året. 

Vi tycker att det är viktigt att trivas på sitt jobb. Det innebär att vi vill att alla som jobbar hos oss gått igenom en rad steg i anställningsprocessen som inte bara handlar om att man ska ha de kunskaper vi söker. Vi vill också försäkra oss om att du kommer passa bra i vårt team.

Tjänster vi ofta tillsätter

Det finns olika arbetsuppgifter på Brath då vi levererar några olika tjänster till våra kunder. Här följer en kort beskrivning av de vanligaste tjänsterna.

Projektledare

Projektledaren är den hos oss som tar hand om kunden och garanterar att leveransen motsvarar eller överträffar det som avtalats. Projektledaren finns med genom hela kundens projekt, från första kontakten och så länge som kunden finns kvar hos oss (mediankunden finns kvar för alltid). Planering, rapportering och all kundkontakt sköts av projektledaren.

SEO/SEM-konsult

En SEO- eller SEM-konsult arbetar med sitt specialområde och ansvarar för att alla kunders leverans är så bra som bara möjligt. Med sitt kunnande och sin yrkesskicklighet guidar konsulten kunden till bättre resultat.

SEO-tekniker/Skribent

SEO-tekniker och skribenter arbetar med att hantera stora mängder kvalitativ text. Det författas, beställs och publiceras alternativt levereras. Ett ständigt högt tempo och en bra ingångsroll hos oss.

Utvecklare

Som alltid inom allt företagande online behövs alltid utvecklare.

Läs om våra lediga platser just nu

Om du vill läsa om vilka tjänster som finns att söka just nu vill vi att du tittar här. Där finns en förteckning över vad vi söker och hur du gör för att ansöka.

Aaron Axelsson

Head of SEO / Vice VD

Aaron jobbar som Head of SEO på Brath sedan 2014 och ansvarar för kvaliteten på våra SEO-tjänster

Aaron Axelssons profilsida

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *