Blogg & Insikter

Vi söker Webmaster till Övikskontoret

Vi letar just nu efter en Webmaster som kan arbeta med våra egna sajter. Har du jobbat några år online och har god vana av WordPress så fundera på om du inte skulle vilja jobba på stans snabbast växande företag.

Om du hanterar sajter och innehåll och trivs med att göra det kan vår tjänst som Webmaster vara något för dig. Vi letar efter en person som kan ta ansvar för ett antal av våra egna sajter. Det handlar om att hantera wordpress, fylla på med innehåll i form av text och bild. Fixa rubriker och hantera enklare HTML. Låter det intressant?

Brath är en arbetsplats som skiljer sig något från de flesta andra i stan. Vi växer hela tiden, till exempel. För att kunna bibehålla det är det oerhört viktigt att vi arbetar som ett team, mot samma mål. Det är därför viktigt för oss att du är en lagspelare, precis som vi är.

Några fördelar med Brath

Varför ska du välja att jobba hos oss? Det finns lite fördelar och vi skulle vilja passa på att beskriva dem.

Vi har kortare arbetsdagar. Vi har valt att ändra heltid till 6 timmar. Visst är det så att vi jobbar över ibland, om det blir mycket att göra, men grunden är att vi jobbar 09.00-16.00. En av anledningarna att det fungerar är att vi har stort eget ansvar.

Vi har också 6 veckors semester, det kanske låter överdrivet när vi redan har kortare arbetstid men det är faktiskt sant.

Vi arbetar målinriktat och är ett engagerat team. Om du gillar när det går framåt, gillar att ta ansvar och utvecklas, då kommer du passa in perfekt.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna är i första hand att ta hand om våra egna sajter. Allt från att skriva de texter som saknas till att hitta rätt plugin i den djungel som är WordPress-communitiet. Du ska se till att sajterna du ansvarar för fungerar och gör det bra. Till stöd, och som kravställare, har du vårt SEO-teamoch när det behövs också stöd av utvecklare.

Vi kör på i ganska högt tempo, vilket betyder att det kanske inte alltid är samma sajt som arbetas med, eller att man har jättemycket tid att få det perfekt.

Om Brath

Brath har idag ungefär 25 anställda och huvudparten av dem på kontoret i Övik. Vi har också ett kontor på Kungsgatan i Stockholm där en del sitter. Vi har funnits sedan 2012 och arbetar med kunder över hela världen där vi hjälper dessa med synlighet i sökmotorer. Vi har vunnit flera priser, bland annat DI Gasell och Årets Normbrytare.

Ansökan

Skicka CV och Personligt brev i PDF-format till job@brath.se. Det är också bra om du läser på om vår rekryteringsprocess innan du gör det. Du hittar informationen här och där hittar du också övriga lediga jobb.

Magnus Bråth

VD

Magnus är en av världens mest välrenommerade SEO-specialister och arbetar främst med strategi och ledning på Brath AB.

Magnus Bråths profilsida

22 maj, 2018

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *