Blogg & Insikter

Vi är en Öviksbyrå

Brath växer fort just nu och på flera platser i landet. Vi är fast beslutna om att fortsätta vara en Öviksbyrå trots våra expansioner.

Vi anställer aktivt både i Stockholm och Örnsköldsvik. Köpet av Teveo är förstås också en bidragande faktor till att vi blir allt fler på företaget och nu också i Göteborg. Något som är oerhört viktigt för oss i allt det här är att vi fortsätter vara den byrå vi är. Vi tror att en av de delar som gör oss unika i SEO-branschen är att företaget har sitt hjärta i Övik.

Övik är som bekant en mycket mindre ort än både Stockholm och Göteborg. På många sätt kan det bli krångligt när vi har huvudparten av kunderna i södra Sverige att hålla till så pass långt norrut. Norrut är förstås en överdrift, vi är tämligen nära den geografiska mittpunkten men jag tror att du förstår. Vi som har mycket kontakt med partners och kunder och arbetar på Övikskontoret behöver resa en hel del, att finnas på plats närmare våra kunder gör arbetet långt lättare.

Ändå är kontoret i Örnsköldsvik vårt största och vi tänker fortsätta ha det så, kanske inte vid varje givet tillfälle men det är här vi vill växa i första hand. Dessutom arbetar vi aktivt med att alltid se till att de två andra kontoren ska ha lite av en ångermanländsk själ, även om de ligger i andra landskap. Kanske tänker vi rätt, kanske fel, framtiden får utvisa.

 

Magnus Bråth

VD

Magnus är en av världens mest välrenommerade SEO-specialister och arbetar främst med strategi och ledning på Brath AB.

Magnus Bråths profilsida

10 september, 2017

2 kommentarer

    Tycker det är häftigt med en större norrländsk SEO-byrå! Är själv baserad i Gävle (även om det ofta anses ligga söder om det “riktiga” Norrland) Jag tror och hoppas att ni tänker helt rätt!. 🙂

    Svara

    Roligt! I mina ögon känns nog Gävle som starten på Norrland, när man passerat söderifrån så blir alla vägar smalare och långsammare så då vet man att man är hemma 😀

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *