Prova På Sökmotoroptimering

Vill du ha hjälp?

Bra digital marknadsföring ger bevisat mätbar och hög avkastning. Fyll i formuläret så hör vi av oss inom 48 timmar och berättar hur.

  Jag vill ha hjälp med

  Eller ring oss på 020-10 00 08

  Nyckel i dörrAtt vara köpare inom sökmotoroptimering är inte lätt, det är många tjänster som erbjuds till varierande priser och modeller. Därför har vi tagit fram ett prova på-paket för dig som vill testa sökmotoroptimering men inte riktigt vet hur.

  Vårt Prova På-paket innebär en enklare sökordsanalys, en enklare genomgång av sajten och länkarbete under tolv månader.

  Tjänsten är enklare utformad än den vanliga sökmotoroptimering vi gör men fullt tillräcklig för att få en smak av hur effektivt SEO kan vara.

  Prova på sökmotoroptimering

  Prova på sökmotoroptimering är vårt enklaste paket för dig som vill komma igång med sökmotoroptimering men är osäker på hur. Med en låg månadskostnad och ingen startkostnad kan du under sex månader testa sökmotoroptimering och vi kan nästan lova att du kommer att bli förtjust.

  Kontakta: info@brath.se eller 020-10 00 08

  Mer om tjänsten

  I tjänsten ingår följande:

  1. En analys över sökord som är rimliga att starta sökmotoroptimeringen med, vi tar tillsammans fram sökord som har tillräckligt med trafik, rimlig konkurrens och en hög förväntad lönsamhet.
  2. En enklare analys av sajten där vi går igenom vad som behöver förändras eller förbättras för bra position i resultaten. Du ansvarar själv för att implementera eventuella förändringar men vi finns hela tiden tillgängliga som bollplank.
  3. Länkarbete, vi bygger länkar till din sajt enligt vår mycket framgångsrika modell.
  4. Rapportering och uppföljning varje månad över vad som genomförts och vad som uppnåtts.

  Alla punkter ovan utgör stommen i varje väl utförd sökmotoroptimering och fungerar som en bra grund om du vill utöka din satsning senare.