VD: Jag är stolt

Jag har en glad känsla när jag går till jobbet och jag har funderat på varför. Vad är det som gör att när jag tänker på mitt jobb, mina kollegor och vårt företag så blir jag glad? Mitt svar på min fråga är att jag är stolt över vårt företag och jag vet att mina kollegor på Brath också är stolta.

Vår VD Maria gör sin debut som skribent på Brath.se idag med en artikel om vad vi skulle vilja kalla vår kultur på Brath. Här har du den:

Vi har från dag ett, och de senaste två åren ännu lite mer strukturerat, jobbat med att bygga upp det arbetssätt och den arbetskultur vi har idag på företaget. Det är inte lätt att bli en av oss, vi ställer nämligen väldigt höga krav. Varje uppgift, varje deadline är viktig. Gör man inte uppgiften bra eller håller man inte en deadline så går det inte obemärkt förbi. Då får man höra hur man kunde gjort uppgiften bättre och varför deadlinen var så viktig att hålla. På företaget känner vi inte bara att vi själva ska göra ett bra jobb, vi vill också att vår kollega ska vara duktig och vi blir alla glada när någon får beröm. Vi ställer krav på varandra och säger till om någon kan göra på ett bättre sätt eller borde tänka annorlunda. Alla på företaget gör det, det är inte bara jag som chef som har den ”uppgiften”, vi hjälps alla åt att göra det. Det är för att vi bryr oss om varandra och vi bryr oss om företaget och vi bryr oss om våra kunder – på riktigt.

När vi ser hur en kund ökat sitt resultat på grund av vårt jobb så blir vi stolta. När en ny kund valt oss och vill att vi ska hjälpa dom så blir vi stolta. När vi får Gasellpris så blir vi stolta. När New York Times skriver om oss så blir vi stolta. De är inte bara jag som blir stolt, alla på Brath blir stolta. För vi vet alla hur hårt vi jobbat för det. När man jobbar hårt för något då blir man stolt.

Självklart kan vi alltid bli bättre. Självklart kommer vi alltid försöka hitta bättre och smartare sätt att jobba. Självklart kommer vi alltid kräva lite mer av varandra. Självklart kommer vi alltid jobba hårt. Vi gör det för att vi bryr oss på riktigt. Vi gör det för att vi är stolta på riktigt.

Kommentarer

  1. Ett stort Grattis till ett lyckat team. Ett team som både producerar och ger teamet utvecklingsmöjligheter.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *