Vem är Magnus Bråth

Vill du ha hjälp?

Bra digital marknadsföring ger bevisat mätbar och hög avkastning. Fyll i formuläret så hör vi av oss inom 48 timmar och berättar hur.


  Eller ring oss på 020-10 00 08

  Magnus Bråth är en av de två grundarna till Brath AB och det är förstås efter honom företaget fått sitt namn. 

  Efter ett antal år i Costa Rica och på Malta har Magnus Bråth flyttat tillbaka till Sverige för att starta byrån Brath. Han har skrivit Sveriges mest sålda bok om sökmotoroptimering, Guldläge på nätet – Sökmotoroptimering för alla, som i skrivande stund finns i tredje upplagan. Utöver det har han ägnat sin karriär åt att öka kunskapen om SEO i Sverige, bland annat som bloggare och debattör.

  Magnus arbetar i första hand med de långsiktiga strategierna på Brath, var ska företaget vara om några år, hur utvecklar vi vår sökmotoroptimering ännu mer och hur blir vi bättre på det vi gör? Det är frågor som upptar de flesta av dagarna. Allt som oftast återfinns han på Övikskontoret och fritiden ägnas i första hand åt husbygge.

  Från att ha jobbat direkt med kunder under i princip ett decennium har Magnus roll förändrats till att i första hand driva den tekniska utvecklingen på Brath. Han kommer till sin rätt när han får vara innovativ och förändra sättet vi arbetar både i form av arbetsprocesser och teknik. Det betyder att han endast i undantagsfall sätter sig in i detaljerna kring ett projekt utan målar mycket oftare med de större penseldragen.

  Magnus är en aktiv bloggare här på Brath.se och om du vill läsa det han skriver så kika in på vår blogg.