Blogg & Insikter

De nio mest lästa artiklarna på Brath.se

Vi producerar en hel del innehåll på den här sajten och en del av innehållet har ganska snäv målgrupp. En del har lite bredare målgrupp och de artiklarna tenderar att bli lästa av en ganska stor skara. Här är förra årets nio intressantaste artiklar.

1. Dropshipping – en liten skola med Anders Karlsson

Dropshipping är ett populärt ämne hos våra läsare, vi anade att det skulle bli gillat när vi tog in ehandlaren Anders Karlsson som i princip helt specialiserat sig på just dropshipping.

2. Från 1 till 41 Miljoner med Maskeradkläder

Partyhallen tog sitt lilla företag till att växa i raketfart med hjälp av SEO från Brath. Här är historien om dem.

3. En kort guide till Schema och strukturerad data

Den tredje mest lästa artikeln på Brath.se i år är Christoffers artikel som ger ordentligt med matnyttig information för dig som vill lära dig om strukturerad data.

4. Lönerna inom SEO och SEM 2021

Vår årliga branschundersökning som noga går igenom löner och arbete i SEO- och SEM-branschen är som vanligt en av våra allra mest lästa artiklar. Det är tydligt att lönerna ökar i år och att många som vanligt fått erbjudanden om nya jobb.

5. Google Trends – Ett verktyg att räkna med

Kanske var det den fantastiska bilden med texten “Min flickvän är lat” från Google Trends som gjorde den här artikeln till en som varit populär länge på Brath. Vår skicklige specialist Anders går igenom hur man kan använda Google Trends.

6. Sex timmars arbetsdag

För oss som följer statistiken på den här sajten kommer det inte alls som en chock. Våra sex timmars arbetsdagar har fått uppmärksamhet både nationellt och internationellt. På en sjätteplats bland mest lästa artiklar i år.

7. Längd på text för din SEO?

Hur lång text ska man egentligen ha för sin SEO? Det bland nybörjare inom SEO ständigt omtalade ämnet får en ordentlig utredning.

8. Employer Branding

En lite udda fågel på vår topplista som tidigare medarbetaren Stella skrivit om Employer Branding (ett av hennes favoritämnen som fått ett utrymme på Braths blogg).

9. Hur du skapar sitemaps

Den nionde på topplistan är Carolines guide till dig som vill få till en sitemap. En ordentlig genomgång med tydliga instruktioner.

 

 

Några favoriter från tidigare

Jag skulle också vilja passa på att lyfta två bra artiklar som tidigare funnits på våra topplistor men som inte längre gör det. Jag gillar dem personligen och skulle rekommendera en genomläsning.

Content Marketing

Content Marketing har verkligen blivit allmängods under förra året, eftersom vi håller lite bra positioner på ämnet och har en ordentligt fyllig (och ärlig) genomgång av vad content marketing är och hur det fungerar så har vi fått en hel del trafik.

Det började med att vi tappade 40% av våra intäkter

Varje år delar jag med mig av hur året gått för Brath AB. Förra året var det allra tyngsta i företagets historia, varför det förstås svider lite extra att välja en riktigt transparent väg. Vi har valt att dela med oss däremot och då blev den här artikeln resultatet. Den mest lästa artikeln på Brath.se handlar om hur vårt år gick.

 

Magnus Bråth

VD

Magnus är en av världens mest välrenommerade SEO-specialister och arbetar främst med strategi och ledning på Brath AB.

Magnus Bråths profilsida

9 juli, 2021

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *