Blogg & Insikter

Få en genomgång av din sökmotoroptimering på E-handelsdagarna

 

15:e och 16:e mars går E-handelsdagarna i Sundsvall av stapeln och vi kommer finnas på plats för att göra genomgångar av besökarnas sajter. Vi kommer titta på den sökmotoroptimering som gjorts eller som behöver göras på webbshopparna för alla som vill (och som vi hinner med).

Om du tidigare besökt E-handelsdagarna i Sundsvall vet du att vi brukar finnas på plats. Nu när konferensen återuppstått, efter ett år i träda, kommer vi förstås återigen ta oss till Hotell Södra Berget i Sundsvall för att sitta ner och göra en snabb överblick över sökmotoroptimeringen på de butiker som finns representerade. Om du besöker E-handelsdagarna så tycker jag att du ska passa på att få en genomgång av mig eller Aaron, tanken är att vi ska kunna hitta några handfasta råd som du kan gå hem och applicera direkt.

Vi brukar vara någorlunda fullsatta, det är svårt att hinna med alla, varför vi har en tidsbegränsning på varje genomgång. Det kan ändå vara värt att dyka upp hos oss i tid. Mer info om det kommer från Kodmyran (som är arrangör) på konferensen.

Min personliga åsikt är att E-handelsdagarna är den trevligaste konferensen kring Ehandel och den är väl värd ett besök. Om du inte funderat på det tidigare så planera in Sundsvall i kalendern så ses vi där.

Hotell Södra Berget i Sundsvall, här är konferensen för Ehandel

Magnus Bråth

VD

Magnus är en av världens mest välrenommerade SEO-specialister och arbetar främst med strategi och ledning på Brath AB.

Magnus Bråths profilsida

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *